SASEDER KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
Türkiye’nin ilk ve tek kadın konfederasyonu olan KADKON (Kadınlar Konfederasyonu) bileşenlerinden SASEDER (Sanat Sever Kadınlar Derneği) koordinasyon toplantısı Antalya’da gerçekleşti.

15 Temmuz 2026 Çarşamba 12:20
Sanat Sever Kadınlar Derneği (SASEDER), yürütmeyi planladığı sosyal, kültürel ve sanatsal çalışmalara yön verecek komisyon başkanlarını ilk koordinasyon toplantısında bir araya getirdi.
Ahu Nur ŞAHİN, Şükriye Pınar YANIK, Hanife DİKMEN, Cemile KARAGÖZ, Selma GENCER, İmren DEMİR, Serap YILDIRIM, Cevahir YILMAZ, Hanife ALTIKARDEŞLER PERÇİN’in katıldığı SASEDER Başkanı Fecrin Nur ÖNGÖREN başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, komisyonların görev alanları, yıl içerisinde hayata geçirilmesi planlanan projeler, iş birliği çalışmaları ve toplumsal fayda sağlayacak etkinlikler değerlendirildi.
Toplantıda konuşan Başkan Fecrin Nur ÖNGÖREN, güçlü bir ekip ruhuyla hareket edeceklerini belirterek, "Sanatı toplumun her kesimine ulaştırmak, kadınların üretim gücünü görünür kılmak ve sosyal sorumluluk projeleriyle daha fazla insana dokunmak en büyük hedefimizdir. Komisyon başkanlarımızın bilgi, birikim ve özverisiyle çok güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.
Samimi ve verimli bir ortamda geçen toplantıda, komisyon başkanları da görüş ve önerilerini paylaşarak ortak çalışma anlayışını güçlendirecek kararlar aldı.
SASEDER Sanat Sever Kadınlar Derneği, önümüzdeki süreçte gerçekleştireceği kültür, sanat ve sosyal sorumluluk projeleriyle kent yaşamına değer katmaya ve kadın dayanışmasını güçlendirmeye devam edecek.
Toplantı, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 1983 Antalya Son Haber
