FRANSIZ BAKAN DA SUUDİ ARABİSTAN ZİYARETİNİ İPTAL ETTİ
Fransa Maliye Bakanı Bruno Le Maire de, gelecek hafta Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde düzenlenecek olan yatırım konferansına katılmayacağını açıkladı.

18 Ekim 2018 Perşembe 09:58
Fransa Maliye Bakanı Bruno Le Maire de, gelecek hafta Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde düzenlenecek olan yatırım konferansına katılmayacağını açıkladı.
Fransa Maliye Bakanı Bruno Le Maire, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasının ardından gelecek hafta Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde düzenlenecek olan yatırım konferansına gitmeyeceğini duyurdu. Le Maire, "Hayır, gelecek hafta Riyad'a gitmeyeceğim. Bu durumda doğru olmaz" ifadelerini kullandı.
Dün de Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Suudi Arabistan'a gerçekleştireceği ziyareti ertelediğini açıklamıştı. Maas, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın 2 Ekim'de İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda kaybolmasına açıklık getirilene kadar Suudi Arabistan'a yapacağı ziyareti ertelediğini duyurmuştu.
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 1983 Antalya Son Haber
