16 Temmuz 2025
  • Antalya26°C

ASANSÖRÜ SÖKMEK İSTERKEN DUVAR ALTINDA KALDI

Deprem bölgesi Adıyaman'da, hasarlı binada asansör sökmek isteyen bir işçi devrilen duvarın altında kalarak ağır yaralandı.

Asansörü Sökmek İsterken Duvar Altında Kaldı

11 Temmuz 2023 Salı 13:23

Deprem bölgesi Adıyaman'da, hasarlı binada asansör sökmek isteyen bir işçi devrilen duvarın altında kalarak ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Atatürk Bulvarı eski Fatih Polis Merkezi karşı tarafında 6 Şubat depreminde hasar alan bir binada asansörü sökmek isteyen Sedat Gürbüz isimli bir işçi, devrilen duvarın altında kaldı. Ağır yaralı olarak itfaiye ve sağlık görevlilerince duvar altından çıkarılan Sedat Gürbüz, yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Gürbüz'ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Öte yandan yaklaşık 1 ay önce aynı binada bir dairenin pencerelerini sökmek isteyen 1 işçi, camların boynunu kesmesi sonucu hayatını kaybetmişti.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber toplam 414 defa okunmuştur
Yorumlar