28 Mart 2024
  • Antalya15°C

KEPEZ FOLKLOR FESTİVALİ'NE GALA

KEPEZ Belediyesi'nin bu yıl 5'incisini düzenlediği Uluslararası Folklor Festivali gala gecesiyle sona erdi.

Kepez Folklor Festivali'ne Gala

02 Eylül 2019 Pazartesi 16:23

KEPEZ Belediyesi'nin bu yıl 5'incisini düzenlediği Uluslararası Folklor Festivali gala gecesiyle sona erdi.

Uluslararası Folklor Festivali'nin kapanış seremonisi Kepez Kent Meydanı'nda yapıldı. Törende konuşan Başkanı Hakan Tütüncü, kardeşçe yaşayan, farklı kültürleri barındıran Kepez'de büyük hayallerle başlattıkları festivalin her yıl daha da büyük bir katılımla gerçekleşmesinden mutluluk duyduğunu dile getirdi. Dünyanın farklı yerlerinden gelen folklor ekipleri ve Anadolu'nun dört bir tarafından gelen ekiplerle buluşturduklarını kaydeden Başkan Tütüncü, "Ekiplerimiz bu güzelliği buraya, şehrimize getirerek, bize 4 gün boyunca doyumsuz bir folklor şöleni ortaya koydular" dedi.

"Kepez sadece Antalya'nın değil dünya kültürlerinin de buluştuğu bir merkez haline geldi" diyen Başkan Tütüncü, "Burada bu coşkuyu bizimle paylaşan festival ekiplerimize ve halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnanıyorum ki daha nice yıllar çok özel festivallerle bir arada olacağız. Emeği geçen herkese şahsım adına teşekkür ederim." dedi.

Başkan Hakan Tütüncü'nün konuşmasının ardından festivale katılan ekipler kendi kültürlerini yansıtan halk danslarını sundu.

FOTOĞRAFLI

 

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 65576 defa okunmuştur
Yorumlar