28 Mart 2024
  • Antalya15°C

GALATASARAYLILAR GELENEKSEL YILBAŞI BALOSUNDA BULUŞTU

Antalya Galatasaraylılar Derneği’nin bu yıl 6’ncısını düzenlediği geleneksel yılbaşı balosu, Antalya Tenis İhtisas Kulübü’nde (ATİK) gerçekleştirildi.

Galatasaraylılar Geleneksel Yılbaşı Balosunda Buluştu

22 Aralık 2019 Pazar 15:29

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in kutlama mesajı gönderdiği gecede, Galatasaraylılar gönüllerince eğlendi. Galatasaraylı kaleci Muslera’nın imzaladığı futbol topu ise açık artırma ile satışa çıkarıldı. Açık artırmada 4 bin 300 lira teklif eden Serikli İşadamı Volkan Kara, Muslera’nın imzaladığı futbol topunun sahibi oldu.

dsc_0017.jpg

dsc_0039.jpg

“EN BÜYÜK ONUR, EN BÜYÜK GURUR”

Geleneksel yılbaşı balosunun açılış konuşmasını, Antalya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Dr. Gökmen Güzel yaptı.  Antalya Galatasaraylılar Derneği üyeleriyle birlikte, yeni bir yılı karşılamanın tarifsiz bir mutluluk olduğuna vurgu yapan Güzel;  “Yine hep birlikte burada olmak çok güzel… Güzellikleri sizlerle birlikte başarmak, mutluluğun keyfini sizlerle çıkarmak gurur verici… Sizler için üretmek ve sizleri için başarmak en büyük mutluluk... Antalya’da olmak, Antalyalı olmak ve Antalya’da yaşayan bir Galatasaraylı olmak; özellikle 1996 sonrası döneminde, kulübümüzün elde ettiği önemli uluslar arası başarılarını sizlerle birlikte kutlamak en büyük gurur ve onurdu. Derneğimizin geçmiş yönetimleri de, bizden önceki yönetim kurulları ve bizler de, göreve geldiğimiz günden bu yana en güzel şekilde görevimizi yapmaya çalıştık. Sizlerin mutlu olduğunu gördükçe, bizler de daha fazla üretimlerde bulunmak için yeterli enerji motivasyonu kendimizde hissediyoruz. Derneğimizin kuruluşu 1994'tür. Bir nevi Galatasaray'ın ivme yakaladığı, uluslararası başarılara imza attığı dönemin hemen öncesinde kurulduk. 1996'dan sonra kulübün artan ivmesiyle birlikte, derneğimizde de önemli gelişmeler oldu. 90'lı yıllar bana göre, ülkemizde çeşitli konularda başarı tohumlarının atıldığı yıldı. Ülkemizde 1990'lı yıllardan bugüne güzel bir rüzgar gelişti ve rüzgar devam ediyor. Derneğimizi bir nevi 90'lar hareketi olarak görüyorum. Bundan önceki yönetimimiz de bizde derneğimizi ileriye taşımak için çeşitli çalışmalar yaptık.  Dernek bünyemizde 38 tane Galatasaray genel kurul üyesi mevcut. İleriki yıllarda Galatasaray genel kurul üye sayısının artmasını, dernek bünyemizdeki kulüp üyelerinin Galatasaray yönetimlerinde görev almasını tememni ediyorum.” diye konuştu.

dsc_0074.jpg

İŞADAMI MUSTAFA GENÇ’E VEFA

Antalya Galatasaraylılar Derneği’nin ikinci başkanı olan ve geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren İşadamı Mustafa Genç yılbaşı balosunda unutulmadı.  İşadamı Mustafa Genç’in adını taşıyan ödül, bu yıl ilk kez yılbaşı balosunda sahibini buldu.  Antalya Galatasaraylılar Derneği 1. Mustafa Genç Ödülünü, Mustafa Genç’in eşi Melek Genç’in elinden alan İşadamı Taylan Erbaş; “Bugüne kadar sayısız ödüller aldım. Ama aldığım hiçbir ödül bu kadar değerli olmamıştı. Mustafa Genç, her şeyden önce iyi bir Galatasaraylı, iyi bir dosttu. Mekanı cennet olsun.  Galatasaraylı olmaktan dolayı onur duyuyorum. Bu güzel geceyi organize eden değerli başkanım Dr. Gökmen Güzel ve dernek yönetimine yürekten teşekkür ederim” diye konuştu. Ödül töreni takdimi sırasında duygulu anlar yaşandı.

dsc_0191.jpg

 MUSLERA İMZALI FUTBOL TOPU 4. BİN 500 LİRAYA SATILDI

Antalya Galatasaraylılar Derneği’nin bu yıl altıncısını gerçekleştirdiği yılbaşı balosunda; yapılan çekilişlerde geceye katılanlara çeşitli hediyeler verildi.  Galatasaraylı kaleci Muslera’nın imzaladığı futbol topu açık artırma ile satışa çıkarıldı. Açık artırmada 4 bin 500 lira teklif eden Serikli İşadamı Volkan Kara, Muslera’nın imzaladığı futbol topunun sahibi oldu. Ünlü dans grubu Mezdeke ve şarkıcı Özge Tezcanlı Galatasaraylı taraftarları şarkılarıyla coşturdu.(Haber: Eyüp Koçak)

Bu haber toplam 57139 defa okunmuştur
Yorumlar