28 Mart 2024
  • Antalya19°C

ANTALYASPOR İZLENİMİ

Kahraman Köktürk

30 Kasım 2019 Cumartesi 03:55

  Pazartesi yorucu bir yolculuk yapmış olmama rağmen maça gittim. Kendimi sorumlu hissediyorum. Antalyaspor  benim için çok özel. Bu sene ligde zorlu dönemlerden  geçiyoruz. Takım Gaziantep futbol kulübü ile oynamadan önce dört tane maçı üst üste kaybetti. Maç başladığı zaman aynen zamanında Bülent Korkmaz gibi stoper olan yeni hocamız da Bahadır Öztürk'ü kadroya almış. Maç esnasında ilk şanssızlığı Amilton'un sakatlanması ile yaşadık. İnanın bana pozisyon gözümüzün önünde cereyan etti. Resmen adam öldürme gibiydi. Oğuz kırmızı kart ile cezalandırılmalıydı. 
   Amilton'u oyundan o esnada alsaydık belki de o golü yemezdik. Amilton gol yediğimiz pozisyonda çok kolay gol yedi. Sakat bir futbolcunun o anlık o korkuyu yaşaması normal ama keşke yaşamasaydı. Gaziantep golü attıktan sonra ilk yarıda bulduğumuz pozisyonlar oldu. Aslında maç boyunca gol pozisyonlarımız oldu ama nedense içeriye atacak ayaklar konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Özellikle ikinci yarıyla birlikte Antalyaspor bir panik futbolu oynamaya başladı.
  Tomas Bahadır sakatlanınca forvet oyuncusu aldı. Ardından Doğukan hamlesi ile de gol geldi. Şunu söylemek isterim ki bu takımın stoper mevkisinde bir sıkıntı var. Salih Dursun veya Diego bu hafta sahada olur beklentisi içerisindeyim. Diego formda olduğu zaman Antalyaspor daha rahat. Sol bek konusunda da sıkıntımız devam ediyor.  Önemli konulardan birisi de Gustavo'nun formsuzluğu. Blanco ne zaman toparlanır bilmiyorum ama bir an önce kendine gelmesi gerekiyor. Takımın ona ihtiyacı var.
  Paul her hafta daha iyi olacak. Çalım atmasını biliyor. Bu tarz oyun seyirciyi okşar ama içerisinde riskler de barındırır. Aatıf bu sezon benim en umutlu olduğum transfer idi. daha sahada o eski Aatıf'ı göremedik.  formda bir Aatıf Antalyaspor için çok gerekli. Gelecek hafta Başakşehir maçı ardından Trabzonspor maçı. Her iki rakip de Türkiye de en iyi oynayan ekiplerden ve umarım Antalyamız bu takımlara kaybetmez.
  Genel olarak farkettiğim birşey daha var. Sanırım Tomas ile beraber kondisyon açısından yüklenmeler artacak. futbolcuların kondisyoner hocası bir İtalyan. eğer takım bu yüklemeleri kaldırırsa daha çok mücadele eder. 
 Son parantez Nazım için. Milli takım Nazım'a çok şey katmış. Tebrikler.
Bu yazı toplam 1505 defa okunmuştur.