04 Mayıs 2024
  • Antalya15°C

MİMARLAR ODASI ANTALYA ŞUBESİ, GENEL KURUL'DA YİNE BAŞARILI

Mimarlar Odası Antalya Şubesi, Mimarlar Odası Genel Merkezi'nin 49. Dönem Olağan Genel Kurulu'na katılan tüm delegeleriyle birlikte başarılı bir performans sergiledi. Geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde de etkili bir şekilde temsil edilen Antalya Şubesi

Mimarlar Odası Antalya Şubesi,  Genel Kurul'da yine başarılı

25 Nisan 2024 Perşembe 12:31

Mimarlar Odası Antalya Şubesi, Mimarlar Odası Genel Merkezi'nin 49. Dönem Olağan Genel Kurulu'na katılan tüm delegeleriyle birlikte başarılı bir performans sergiledi. Geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde de etkili bir şekilde temsil edilen Antalya Şubesi, 11 mimarını Genel Merkez Yönetim Kurulu organlarına seçmeyi başardı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Genel Merkezi'nin 49. Dönem Olağan Genel Kurulu, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Ankara'da düzenlenen genel kurul ve seçimlerde, Antalya Şubesi üyelerinden oluşan "Dayanışma Süreci Adayları" grubunun desteklediği liste zafer kazandı. Antalya Şubesi, gençlerden oluşan 38 delegesiyle tam katılım sağlayarak bu dönemde de başarılı bir performans sergiledi.

Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu için adaylarını öneren Antalya Şubesi, yapılan seçimler sonucunda Merkez Yönetim Kurulu'na Serap Kaya'yı önerdi ve kendisi Mimarlar Odası 49. Dönem Genel Merkez Yönetim Kurulu asıl üyeliğine seçildi.

Antalya Şubesi üyesi Ayperi Akgül ve Hakan Sönmez Denetleme Kurulu üyeliğine seçilirken, Antalya Şube Başkanı Hasan Çerçiler ve diğer üyeler de TMMOB delegasyonuna seçildi.

Başkan Hasan Çerçiler, genel kurul sonuçlarını değerlendirerek, "Antalya, genel kurulda tam anlamıyla örnek bir dayanışma sergiledi. Ankara'da yapılan genel kurula katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Genel Merkez Yönetim Kurulu organlarına seçilen tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Mimarlar Odası Antalya Şubesi, başarılı bir şekilde temsil edilerek önemli görevlere layık görüldü.

Bu haber toplam 385 defa okunmuştur
Yorumlar