08 Eylül 2024
  • Antalya25°C

KORKUTELİLİLER’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

Antalya Korkutelililer Derneği yönetim kurulu ve üyeleri, Antalya Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Süleyman Şahin'i ziyaret etti.

Korkutelililer’den Başkan Şahin’e ziyaret

24 Temmuz 2024 Çarşamba 15:16

Antalya Korkutelililer Derneği yönetim kurulu ve üyeleri, Antalya Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Süleyman Şahin'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında sıcak ve samimi bir hakim atmosferdi. Dernek Üyeleri, Başkan Şahin'in gösterdiği misafirperverlikten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

servis.jpg

Tebrik ve Başarı Dilekleri

Antalya Korkutelililer Derneği yönetim kurulu ve üyeleri, Süleyman Şahin'i Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Yönetim Kurulu'na seçildiğinden dolayı kutladı. Dernek Üyeleri, Şahin'in bu önemli göreve seçilmesinin Korkutelililer için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Ziyaret sırasında konuşan dernek başkanı Adnan İmirgi;  “Süleyman Şahin'in TŞOF Yönetim Kurulu'na seçilmesi, sadece Antalya için değil, tüm Korkutelililer için büyük bir gururdu. Kişinin bu görevinde başarılı işlere imza atacağına olan inancımız tamdır. Yeni görevinde kendisine sunulan avantajları kullanarak görev süresince başarılı projelere katkı koyacağından şüphemiz yok” dedi.

Başkan Şahin'in Gururu

Başkan Süleyman Şahin, Korkutelililer Derneği'nin bu nazik ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Şahin, “Korkuteli benim için her zaman bir gurur kaynağı olmuştur. Bu önemli göreve layık görülmek ve sizlerin tercih ettiği arkamda hissetmek benim için büyük bir onurdur. TŞOF Yönetim Kurulu'nda da elinden gelenin en iyisini yaparak, sektöre ve esnafımıza hizmet etmeye devam etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

servis1.jpg

Geleceğe Dair Planlar ve Hedefler

Ziyaret sırasında gelecekteki planlar ve hedefler konuşuldu. Süleyman Şahin, TŞOF çatısı altında bulunan projelerden bahsetti. Özellikle esnafın sorunlarına çözüm bulma ve servis aracı işletmeciliği sektörünün daha iyi takip edilmesi adına önemli adımlar atacağını belirtti. Şahin, “Esnafımızın her zaman yanında olacağız. Onları dinleyerek, çözüm odaklı çalışmaları yürüteceğim” dedi.

Ziyaretin anısına toplu fotoğraf

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Antalya Korkutelililer Derneği yönetim kurulu ve Üyeleri, Başkan Şahin'e başarılar dileyerek odasından ayrıldı. Dernek Üyeleri, bu tür ziyaretlerin ve dayanışmanın devam ettiğini temennisinde buldu.

HABER: İSA KAVLAK

Bu haber toplam 1067 defa okunmuştur
Yorumlar