27 Nisan 2024
  • Antalya17°C

BBP İL KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA ATAMA

BBP Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığı’na Ebru Akbulut atandı. Akbulut mazbatasını il binasında düzenlenen törenle İl Başkanı Murat Barış’ın elinden aldı.

BBP İl Kadın Kolları Başkanlığına atama

06 Aralık 2021 Pazartesi 18:37

Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığı’na atama yapıldı. BBP’nin Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığı’na atanan Serikli bir çocuk annesi Ebru Akbulut, görev yazısını İl Başkanı Murat Barış’ın elinden aldı. Partili yöneticilerin katıldığı törende konuşan Akbulut, görevi layığıyla yerine getireceğine dair söz verdi. Akbulut görevine pasta keserek başladı.

“KADINLAR EMANETTİR”

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından 5 Aralık 1934 tarihinde Türk kadınlarına seçme ve seçilme hakkı verildiğini hatırlatan Akbulut, 5 Aralık Kadınlara Seçme ve Seçilme hakkı verilişinin yıldönümünü kutladı. Kadınların bu dünyada bir emanet olduğunu ifade eden Akbulut, kadına şiddetin ve kadın cinayetlerinin ülkenin kanayan yarası olduğunu söyledi.

5eebdbfd-c6ca-47b4-9294-53a72f0a6655.jpg

“GÖREVİ LAYIĞIYLA YERİNE GETİRECEĞİM”

Kendisini yalnız bırakmayan partililere ve göreve layık gören İl Başkanı Murat Barış ile Genel Başkan Mustafa Destici’ye teşekkür eden Akbulut, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin büyük Türkiye yolunda Antalya İl Kadın Kolları Yönetimi ve Antalya kadınları olarak çalışacaklarını bildirdi. Görevi hakkıyla yerine getireceğine dair söz veren Akbulut, “Güzel işler yaparak sesimizi ve gücümüzü tüm Antalya’ya, Türkiye’ye duyuracağız” dedi.

BARIŞ, BAŞARI DİLEDİ

Akbulut’a teşekkür eden BBP İl Başkanı Murat Barış ise, Akbulut’a görevinde başarı diledi. Akbulut’un başarılı olacağına inandığını belirten Barış, parti olarak Antalya’daki çalışmalarının hızla devam ettiğini bildirdi. Barış, Antalya’daki hedeflerinin en az bir milletvekili çıkarmak olduğunu söyledi. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 3115 defa okunmuştur
Yorumlar