BALCI LEGAL HUKUK BÜROSU AÇILDI
Avukat Beste Başak Balcı’nın girişimiyle kurulan Balcı Legal Hukuk Bürosu, geçtiğimiz günlerde DRN Ajans & PR tarafından organize edilen samimi bir açılış töreniyle hizmete açıldı.

14 Aralık 2021 Salı 14:16
Avukat Beste Başak Balcı öncülüğünde kurulan Balcı Legal Hukuk Bürosu, geçtiğimiz günlerde düzenlenen özel bir açılış töreniyle hizmete açıldı.
Büronun açılışına Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın yanı sıra pek çok seçkin davetli katıldı.
Hukuk bürosunu gezen Uysal, genç meslektaşına mesleğin dinamikleri ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Klasik müzik eşliğinde keyifli saatlere sahne olan açılış kokteyline katılan tüm dostlarına teşekkür eden Beste Başak Balcı, Balcı Legal’de ağırlıklı olarak; fikri mülkiyet hukuku, şirketler hukuku, sözleşmeler hukuku ve özel hukukun tüm alanlarında gerçekleşen dava süreçleri üzerinde çalıştıklarına vurgu yaptı.
Bu haber toplam 3461 defa okunmuştur
Yorumlar
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 1983 Antalya Son Haber