29 Mart 2024
  • Antalya23°C

“YORUCU BİR DÖNEM GERİDE KALDI”

Salgının da etkisiyle eğitimde yorucu bir dönemin geride kaldığını söyleyen Türk Eğitim Sen Antalya 1 Nolu Şube Başkanı Oğuz Öztürk, “Fedakârca görevlerinin başında olan, salgın sürecinin getirdiği zor koşullara rağmen şevkle çalışan öğretmenlerimize ve

“Yorucu bir dönem geride kaldı”

21 Ocak 2022 Cuma 17:57

Salgının da etkisiyle eğitimde yorucu bir dönemin geride kaldığını söyleyen Türk Eğitim Sen Antalya 1 Nolu Şube Başkanı Oğuz Öztürk, “Fedakârca görevlerinin başında olan, salgın sürecinin getirdiği zor koşullara rağmen şevkle çalışan öğretmenlerimize ve tüm eğitim çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Türk Eğitim Sen Antalya 1 Nolu Şube Başkanı Oğuz Öztürk, geride kalan 2021-2022 eğitim öğretim dönemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı ilk döneminin karne törenleriyle sona erdiğini belirten Öztürk, “Bu noktada fedakârca görevlerinin başında olan, salgın sürecinin getirdiği zor koşullara rağmen şevkle çalışan öğretmenlerimize ve tüm eğitim çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz yorucu bir dönem geçirdiler. Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

“TAM ZAMANLI EĞİTİMİN KESİNTİSİZ SÜRDÜRÜLMESİ ÖNEMLİ”

Birinci dönemde olduğu gibi ikinci dönemde de tam zamanlı eğitimin kesintisiz sürdürülmesinin önemli olduğunun altını çizen Öztürk, “İkinci dönemde de tam zamanlı eğitimin kesintisiz sürdürülmesini önemli buluyoruz. Salgının yayılımının hız kazandığı bu dönemde, ikinci yarı yıla hem öğrencilerimiz hem öğretmenlerimiz hem de tüm eğitim çalışanlarımızın sağlıkla başlaması ve yüz yüze eğitimin sürdürülmesi için alınan tüm tedbirlere toplumumuzun titizlikle riayet etmesini istiyoruz” açıklamasında bulundu.

“ARA TATİL, EKSİKLİKLERİN TAMAMLANMASI AÇISINDAN FIRSAT”

İki haftalık ara tatili okullardaki eksikliklerin tamamlaması açısından önemli bir fırsat olarak gördüklerini kaydeden Öztürk, “Öncelikle sağlıkla ve huzurla okullarımızın ikinci yarı yıla hazır olması için tüm okulların eksiksiz olarak maske ve temizlik malzemeleri ihtiyacının karşılanması, yardımcı hizmetli personel eksiği bulunan okullara görevlendirme yapılması gerekiyor. Sınıf mevcutlarının yüksek olduğu okullarda farklı alanların da kullanılarak ek derslik ilave edilmesi ya da öğrenci sayısı fazla olan okullara daha az öğrenci sayısına sahip ve imkanları elverişli olan okulların sınıflarının tahsis edilmesi önerilerimiz mutlaka dikkate alınmalı” diye konuştu.

“İYİ TATİLLER DİLİYORUZ”

Son olarak karne alan tüm öğrencileri tebrik eden Öztürk, “Hem öğrencilerimize hem de eğitim çalışanlarımıza iyi tatiller diliyoruz” dedi. HABER: EROL YILDIZOĞULLARI

Bu haber toplam 4331 defa okunmuştur
Yorumlar