29 Mart 2024
  • Antalya23°C

OTODRAG YARIŞI

Adem Vural

14 Mayıs 2022 Cumartesi 01:05

 İlimizdeki sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerin büyük önemi var.
 
Antalya her sene neredeyse bir Burdur ili kadar nüfusunu artıran bir şehir. Bilhassa son aylardaki yabancı yatırımcıların gözdesi haline gelen ilimizde içinde bulunduğumuz Mayıs ayında birbirinden renkli aktiviteler gerçekleştiriliyor.
 
Hız ve spor tutkunlarına hitap edecek olan Otodrag Yarışı da bunlardan bir tanesi.
 
Hız tutkunlarının merakla beklediği Otodrag Yarışına olan ilgi artarken Kepez ilçemizde bu yönde bir etkinlik düzenleniyor.
 
Bu manada Kepez Belediyesi'nin Odabaşı Mahallesi'nde hizmete kazandırdığı Kepez Drag Pisti, 14-15 Mayıs tarihlerinde hız tutkunlarını ağırlayacak.
 
Geçtiğimiz günlerde Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, Cessna 172 tipi uçakla iniş yaparak test ettiği ve açılışının ardından nefes kesen yarışlara sahne olan Drag Pisti, hafta sonu heyecan dolu saatlere ev sahipliği yapacak.
 
İlimizde Kepez Belediyesince düzenlenen Otodrag Yarışına Türkiye’nin dört bir köşesinden sporcuların katılımı bekleniyor. Kepez Belediyesi’nin Odabaşı Mahallesi’nde hız tutkunlarının hizmetine sunduğu Kepez Drag Pisti’ndeki yarışlar bugün antrenman, ısınma turları ve sınıfların belirlenmesi ile başlayacak. Hız tutkunlarını buluşturacak yarışlar 15 Mayıs Pazar günü heyecanlı dakikalara sahne olacak. Hız tutkunlarının buluşma noktası olan Kepez’de bu hafta sonu gerçekleştirilecek heyecan dolu Otodrag yarışlarında nefesler tutulacak.
 
Bu tarz etkinlikler kuşkusuz bilhassa gençler için farklı bir heyecan olmakta.
 
Esen kalın.
Bu yazı toplam 484 defa okunmuştur.
Yorumlar