24 Nisan 2024
  • Antalya29°C

BÜLENT KORKMAZ

Kahraman Köktürk

06 Aralık 2021 Pazartesi 03:51

 Plakası 07 olan her takım bizim. Bilenler bilir Antalya konusunda biraz fanatiğim. Sadece futbol takımları olarak plakası 07 olanları desteklemek değil. Ben Antalya il sınırlarında üretilen ürünleri de öncelikli olarak tercih ederim. Kalkınmanın yerelde başlayacağını düşünerek yerel markaların kalkınmasını isterim. Gazete okurken de önce yerel basını sonra ulusal basını okurum.

  Geçtiğimiz yıllarda zor durumda iken Antalyaspor teknik direktörlüğüne gelen Bülent Korkmaz ve ekibi bence Antalyaspor da başarılı olmuştur. Neden böyle bir yazı yazdım. Alanyaspor maçı sonrasında basın toplantısında  gazetecinin birisi Antalya seyircisi ile problem mi var diye sorunca yazma ihtiyacı hissettim. Antalyaspor taraftarı ile Bülent hoca arasında benim bildiğim kadarı ile sorun yok. Maç içerisinde belki küçük bir maç enstantanesi yaşandı ise onu bilmiyorum.

  Bülent hoca benim dedelerimden bir tanesinin geldiği Alanya-Gazipaşa bağlantılı olarak yine 07 plakalı Alanya takımının hocasıdır. Bülent Korkmaz Antalyaspor teknik direktörü iken şu anda genç oyuncularımıza şans veren adamdır. Takıma herhangi bir teknik direktör çalışma sorumluluğu alamıyorken gelmiş ve başarılı olmuştur. Sonraki süreçte özellikle transferler konusunda belki başarılı olamadığı söylenmiştir. Ama cesurca gençleri oynatması bile takdir edilmelidir. Ayrıca o geldikten sonra da ilimizin takımlarından Alanya üst sıralara tırmanmıştır.

   Bülent Korkmaz ve teknik ekibi futbolculardan bana göre artık Antalyalı olan Nazım Sangare ve Drole köyümüzde gözleme davetini kırmamıştır. Bizimle beraber bağdaş kurup gözleme yemiş çorba içmiştir. Döşemealtı Killik Köyü okul öğrencilerini sevindirmiştir. Ve aynı şekilde de şu an Antalyaspor'u çalıştıran teknik ekibe de gözlemelerimiz her zaman hazırdır. Döşemealtı köy okulları ve Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları olarak misafir etmeye hazırız. Spor camiasından ilk misafirimiz de Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu olmuştur.

  Plakası 07 olan her takım bizimdir. Biz gerek Antalyaspor gerekse Alanyaspor olarak inşa-Allah Süper Ligde en başlara oynayacağız. İkinci Ligde olan babamın gençliğinin geçtiği Serikspor ve üçüncü ligde bulunan Alanya Kestelspor da bizim takımımızdır. Şu anda BAL liginden şampiyon olarak gelecek olan inşa-Allah BAL takımlarımızda bizimdir. 

   Bülent hocaya başarılar diliyorum. Alanyanın başarısı bu ilin başarısıdır. Eğer her iki takımda ilerleyen zamanlarda Avrupa da yer almaya başlarsa bu ilimizin tanıtımına önemli katkıdır. Nuri Şahin ile beraber başlayan olumlu havanın devam ederek Antalyasporumuzun da üst sıralarda olması dualarımız arasındadır

 

Bu yazı toplam 826 defa okunmuştur.