28 Mart 2024
  • Antalya18°C

YÜZÜ MASKELİ İKİ SOYGUNCU ÖNCE İŞ YERİ SAHİBİNİ VURDULAR SONRA SOYGUN YAPTILAR

Adana'da yüzü maskeli 2 kişi bir bakkala girerek soygun yaptı. Soyguna direnen iş yeri sahibi tabanca ile vurularak ağır yaralandı.

Yüzü Maskeli İki Soyguncu Önce İş Yeri Sahibini Vurdular Sonra Soygun Yaptılar

04 Ağustos 2020 Salı 00:23

Adana'da yüzü maskeli 2 kişi bir bakkala girerek soygun yaptı. Soyguna direnen iş yeri sahibi tabanca ile vurularak ağır yaralandı.

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, henüz kimlikleri belirlenemeyen yüzü maskeli iki kişi bir bakkala soygun amacıyla girdi. İş yeri sahibi Abdullah Yasan soygunculara direnmeye başladı. Bunun üzerine soygunculardan birisi tabanca ile Yasan'a iki el ateş etti. Yasan ayağından ve karnından vurularak kanlar içerisinde yere yığıldı. Olayı gerçekleştiren şüpheliler, bakkalın kasasında para alıp motosiklete binerek kaçtı. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yasan'ı Adana Şehir Hastanesine kaldırdı. Yasan'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bölgeye sevk edilen polis ekipleri, bakkal içerisinde delil çalışması yaptı. Delil çalışmalarının ardından polis bölgeyi abluka altına alarak soyguncuları yakalama çalışması başlattı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 713 defa okunmuştur
Yorumlar