20 Nisan 2024
  • Antalya19°C

“TEK ÇIKIŞ YOLU ÜRETİM”

Yaşanan ekonomik sıkıntılara ve ithalata dikkat çeken Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Rıza Türkmendağ, Türkiye’nin tek çıkış yolunun Atatürk’ün programı, üretim olduğunu vurguladı.

“Tek çıkış yolu üretim”

04 Aralık 2019 Çarşamba 10:01

Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Rıza Türkmendağ, beraberindeki partililerle birlikte gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi. Uzun süre Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Yetgin ile sohbet eden Türkmendağ, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak ülkenin tek çıkış yolunun üretim devriminden geçtiğini kaydetti. Türkmendağ, “Bizim baş düşmanımız her zaman emperyalizmdir. Emperyalizm nerede olursa bizde karşısında oluruz” dedi. Genel Başkan Doğu Perinçek’in Cuma günü Antalya’da olacağını bildiren Türkmendağ, düzenlenecek olan toplantıya davet etti.

sam_1534.jpg

“ESAD İLE GÖRÜŞÜLMELİ”

İktidar ve muhalefet partilerine yönelik eleştirilerde bulunan Türkmendağ, zorlu sürecin atlatılması için HDP dışındaki partilerin birlikte olması gerektiğini söyledi. Vatan, millet için herkesin sorumluluk almasının zorunluluk olduğunu kaydeden Türkmendağ, Suriye konusunda hükümetin Esad ile görüşmesi gerektiğini dile getirdi.

“ÖTEKİLEŞTİREN DİLİN HİÇBİR FAYDASI YOK”

Türkiye’nin gerçekte gündemi olmaması gereken konular üzerinde durulmasının ve ötekileştiren dilin yanlış olduğuna dikkat çeken Türkmendağ, “Herkesi birleştirici bir rol üstlenmemiz lazım. Biz siyasete öyle bakıyoruz. Ötekileştiren dilin Türkiye’ye hiçbir faydası yok” dedi.

“ÇIKIŞ YOLU ATATÜRK’ÜN PROGRAMI”

Parti olarak Atatürk’ün programını uyguladıklarını belirten Türkmendağ, üretim ekonomisini hayata geçiren Mustafa Kemal Atatürk’ün bugün daha iyi anlaşıldığını kaydetti. Türkmendağ, “Türkiye’nin çıkış yolu Atatürk’ün programıdır. Bunu görmemiz lazım. Üretim ekonomisine geçmeli, üretim devrimi hayata geçirmeliyiz” şeklinde konuştu.

PERİNÇEK, CUMA GÜNÜ ANTALYA’DA

Türkiye genelinde düzenlenmeye başlanan Üretim Devrimi Kurultayları kapsamında Genel Başkan Doğu Perinçek’in Cuma günü Antalya’da olacağını bildiren Türkmendağ, Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Yetgin’i düzenlenecek olan toplantıya davet etti.

sam_1533.jpg

“HERKESİN SESİYİZ”

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Yetgin ise, “Bizim çizgimiz herkesin sesi olmak. Kamuoyunun sesi olmak zorundayız” diyerek ziyaret ve davet için teşekkür etti. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 1621 defa okunmuştur
Yorumlar