19 Nisan 2024
  • Antalya19°C

“HİZMETLERİMİZE SAHİP ÇIKMASINLAR”

CHP ilçe örgütü tarafından Gündoğmuş’ta hizmeti itibarsızlaştırma yada hizmetler Muhittin Böcek vasıtasıyla geliyor havası oluşturma gayreti olduğunu ileri süren AK Partili Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, “Hizmetlerimize sahip çıkmasınlar” dedi.

“Hizmetlerimize sahip çıkmasınlar”

11 Ağustos 2020 Salı 17:06

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ağustos ayı olağan meclis toplantısı dün belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu şehit olan özel harekat polisi Adnan Kısar'ın Kaş İlçesi Kınık Mahallesi’nde düzenlenen cenaze töreni nedeniyle katılmadığı toplantıyı Başkan vekili Deniz Filiz yönetti. Mecliste grubu bulunan parti sözcüleri şehitlere rahmet dileyerek 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. AK Parti ve CHP grup sözcüleri kadına yönelik şiddete olan tepkilerini de dile getirirken AK Parti, MHP ve Saadet Partisi grup sözcüleri ayrıca Ayasofya’nın ibadete açılmasından duydukları memnuniyeti ifade etti. Toplantıda söz alan Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, CHP İlçe örgütü tarafından ilçedeki bütün hizmetlerinin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıyor gibi gösterilmeye çalışıldığını ileri sürerek, “Hizmetlerimize sahip çıkmasınlar” dedi. Konuksever’e AVM yapılmaması için geçtiğimiz yıl eklenen plan notlarına yapılan itirazların da gündeme geldiği toplantıda, itirazlar AK Parti ve MHP’nin hayır oylarına karşılık oy çokluğuyla reddedildi.

 

ÖZEREN’DEN BÖCEK’E TEŞEKKÜR  

Yanlış anlaşılmaları düzeltmek istediğini kaydeden Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekiplerinin Gündoğmuş Karahisar Mahallesi Baş mevkiinde hat döşeyerek yaşanan su sorununu gidermesinden dolayı teşekkür etti. Bu hattan AK Parti eski mahalle temsilcisi olan 1 kişinin abone aldığını bildiren Özeren, 6 kişinin daha abone almak istediğini belirtti. Geçen dönem Menderes Türel’e durumu arz ettiğini ve yapılacak olan diğer hat çalışmaları nedeniyle 1 kişi için 2 bin 500 metre hat döşenemeyeceği yönünde cevap aldığını söyleyen Özeren, Başkan Muhittin Böcek nezdinde emeği geçenlere teşekkür etti.

sam_3797.jpg

“SU İHTİYACI OLAN BAŞKA YERLER VAR”

Narağacı Nurçek mevkiinde 164, Bedan Kaynarca’da 63 vatandaşın su ihtiyaçlarını yerel imkanlarla karşıladıklarını ve Alanya’nın batısı Manavgat’ın doğusundaki Pembelik Gelessandra Yaylası’nda da su yetersizliği sorunu yaşandığını bildiren Özeren, burularda suyla ilgili bir çalışma yapılıp yapılmayacağını sordu.

YOLLARI SORDU

Gündoğmuş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol çalışmaları için de teşekkür eden Özeren, Gündoğmuş’ta yeni yol çalışması veya yol genişletme çalışması yapılıp yapılmayacağını sordu. Köprülü Mahallesi’nde 2014-2019 yılları arasında 2 bin 800 metre yol için malzeme hazırlandığını kaydederek buradaki çalışmaların başlamasından dolayı teşekkür eden Özeren, Güneycik, Söğütçimen, Pembelik, Çiçekoluk, Yeşildere, Serinyaka yollarının Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğuna işaret etti ve buralarda da çalışma yapılıp yapılmayacağını sordu.

“13 KİLOMETRELİK YOLU BİZ YAPIYORUZ”

Büyükşehir Belediyesi’nin yol ağı içerisinde bulunan Balur, Akyar ve Tavşanalanı yolunda Gündoğmuş Belediyesi olarak çalışma yaptıklarını, buradaki çalışmanın CHP ilçe örgütü tarafından Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığı gibi haberler çıktığını belirten Özeren, “2 bin 800 metrelik Köprülü Erikçiler yolu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta. 13 kilometrelik Balur, Akyar ve Tavşanalanı yolu ise Gündoğmuş Belediyesi tarafından yapılmakta. Bu yanlışın düzeltilmesini istiyorum” dedi. Akyar yolu için Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Menderes Türel zamanında söz verildiğini ve taşların 2015 yılında döşendiğini belirten Özeren, tüm mahalleler için aldıkları 65 bin metrekare taşların pandemiden dolayı döşenmesinin geciktiğini dile getirdi.

sam_3792.jpg

“HİZMETLERİMİZE SAHİP ÇIKMASINLAR”

“İlçede hizmeti itibarsızlaştırma yada önceki dönemde Menderes Türel sayesinde hizmet ediyordun, şuanda bu hizmetler Muhittin Böcek vasıtasıyla geliyor havası oluşturma gayreti var” diyen Özeren, “İlçe teşkilatınız yapılan hizmetler konusunda bilgilendirilsin. Hizmetlerimize sahip çıkmasınlar” ifadelerini kullandı.

samiiii_3788.jpg

“DEVAM MECLİSİNDE CEVAP VERİLECEK”

Daha önceki yıllarda yapılmayan veya başlanmayan hizmetlerin bu dönemde başlanmasıyla ilgili açıklamaları yaptığını belirterek Özener’e teşekkür eden meclis Başkanı Deniz Filiz ise, kendisine devam meclisinde cevap verileceğini söyledi. Teşkilatlar arası açıklamaların muhatabının belediye meclisi veya belediye başkanları olmadığını belirten Filiz, AK Parti ilçe örgütünün muhataplarına gerekli cevapları vermesi gerektiğini kaydetti. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 1559 defa okunmuştur
Yorumlar