16 Nisan 2024
  • Antalya25°C

BU DİZİ ÇOK KONUŞULACAK

Serik-Abdurrahmanlar bölgesinde yaklaşık 150 dekar alanda Arge İstasyonu ve yatırımları bulunan uluslararası bir Sebze Tohum firmasının gerçekleştirdiği kısa metrajlı dizi projesi başladı.

Bu dizi çok konuşulacak

25 Şubat 2021 Perşembe 19:55

Dizide sinema ve televizyon dizilerinden tanıdığımız İşler Güçler dizisi ve reklam oyuncusu Sadi Celil Cengiz ile tiyatrocu ve dizi oyuncusu Dizinin yapımcılığını üstlenen Yaşar Gündem ile birlikte bir çok sanatçı rol alıyor. Yaklaşık 40 kişinin oluşturduğu ekip, projede çeşitli görevlerde 10 gün boyunca bölgede çekim yapıyor.
 
 
 
Filmin Yönetmenliğini Özgür Akçay, Görüntü Yönetmenliğini ise Atilla Aktürk,  yapıyor. Yaklaşık 10 bölümden oluşacak bu dizinin konusunun Türk çiftçilerinin günlük yaşantılarında karşılaştığı olayların yüzümüzde tebessüm oluşturan, düşündüren bölümleri yer alacak.  

Dizi daha önce Türk çiftçisinin pratikte yaşadıklarına, iş hayatı ile ilgili karşılaştıkları sorunlara ve bu sorunların çözümlerine odaklanan başka bir proje olmaması nedeniyle hem Türkiye’de hem de dünyada bir ilk olma vasfını taşımakla birlikte yaklaşık 50 ülkede gösterime girmesi planlanıyor.

İzleyiciler arasında yer alan üreticiler konu ile ilgili heyecanlarını belirtirken, Oyuncular arasında yerel çiftçilerin de olması, gerçek hayattan samimi kesitlere yer verilmesi, böyle güzel projelerin Antalya’da hayata geçmesinin ve tüm dünyada izlenilmesinin kendilerine gurur kaynağı olduğunu beyan ettiler.
Firma sebze tohumları işletmesi Türkiye ve Ortadoğu pazarlama uzmanı  Murat Şahin yaptığı açıklamada, “Dünya da ortaya koyduğu ve uyguladığı projeler ile adını altın harfler ile yazdırmayı başarmış sistemimizi bu kez çok farklı ve beğeni ile karşılanacak bir dizi film ile ele alarak özellikli çalışmalarımızı  sektörümüze duyurmak istedik. Yine bu anlayışla reklam filmimizi yine Aksu Gebiz bölgesindeki tesislerimizde çekimlerini gerçekleştirdik ve çok yakında sosyal medya da reklam filmimizi yayınlayacağız” dedi

Murat Şahin “İşletme olarak ortaya koyduğumuz yenilikler ve Antalya’daki tesisimizde gerçekleştirdiğimiz çalışmaların dünyaya açılmasını sağlayan projelerimizi herkesin katılım göstereceği çok özel organizasyonlar ile duyurmayı sürdüreceğiz. Ortaya koyduğumuz bu farklı c ve çok büyük destek gören çalışmamız inanıyorum ki bir çok firmanın yapacağı tanıtım ve duyuru organizasyonlarına örnek teşkil edecektir” diye konuştu

Editör:Namık Kemal KILINÇKaynak: (Serik Postası ) - Serik Postası Gazetesi
 
 
Bu haber toplam 23745 defa okunmuştur
Yorumlar