20 Nisan 2024
  • Antalya18°C

ANTALYASPOR PUAN ALABİLİR

Kahraman Köktürk

11 Eylül 2021 Cumartesi 04:57


Antalyaspor transferi Enzo ile kapattı. İlk geldiği yıl Başakşehir de gayet iyi bir forvet oyuncusu idi. Umarım Antalyaspor da başarılı olur. Antalyaspor gerçekçi hedefler ile devam etmelidir.


Nedir bu gerçek hedefler. Kabul edilmesi gereken şu. Antalyaspor önce mali durumu düzeltmek zorunda. Altyapı konusunda çok yetenekli gençlere sahibiz. Ama bunların hepsi süper lig ayarında değil. Zaten altyapı olarak A takıma her yıl oynayacak oyuncu kazandırmak öyle kolay değil. Ama çok umutlu olduğum U 13 takımı var. Antalyaspor Bünyamin ve Doğukan gibi oyuncuların sayısını arttırırsa mali açıdan da rahatlar. Bu u 13 takımı kayıp vermeden takip edilmelidir.


Aslında Korkuteli gibi Milli Takıma kaleci veren bir ilçemiz var. Örneğin kariyerinde Barcelona olan Rüştü gibi veya Volkan Babacan gibi milli kaleciler var. Örneğin genç milli takımlarda milli olmuş şu anda Kocaeli Kalecisi Yaylalı İsmet Yumakoğulları var. Temennim milli takım düzeyinde yerli bir kalecinin ilerleyen zamanlarda Akdeniz kulübünün kalesinde olmasıdır.


Antalyaspor hafta sonu inşallah Gaziantep karşısında puan veya puanlarla döner. Gerçekçi hedefler derken ben 5 yıl boyunca ilk 10 içerisinde olursak ligde genç oyuncular için cazibe merkezi olacağımızı sonrasında da sürekli Avrupa yapacağımızı düşünüyorum

Bu yazı toplam 525 defa okunmuştur.